Акваторія - твого комфорту та здоров‘я територія

МОЇ ВЕЧІРНІ РОЗДУМИ З КОТОМ (АМУРОМ!)!:) … може багато тексту, але ж то роздуми …
Напередодні позачергових виборів, “в день тиші”, мої висновки за інтенсивної роботи в останній час, який працював в Калуші … Для себе результат я вже отримав!
Поїхали:
– Я ще більше переконався у правильності свого вибору території – «точки вкладання особистих зусиль», націлених на результат у майбутньому.
– Мешканці Калуша «уважно приглядаються» до тих, хто в приймах (я, наприклад, у тещі ?), але справедливі у своїх життєвих оцінках, пріоритетах, у своїх стратегічних висновках та виборі. 
– Калущина, Рогатин, Рогатинщина, Галицький район — мав дуже мало часу для більшого знайомства з Вами. З часом це виправлю…)).
– За останній час активної спільної роботи в Калуші, вдалося «підтягнути» всі три проекти, якими опікуюся:
Проект на Площі Героїв: як результат попередньої роботи, підписано договір на розробку «Детального плану території» з обласним лідером цього напрямку, а саме інститутом «Діпромісто», іншими словами, почали відроджувати «Відродження».
Найближчими днями беремо в управління готель «Асторія» з відповідною перспективою розвитку та подальшої реновації. 
Наступного тижня буде підписано (сподіваюсь та вірю) тристоронній меморандум між Калуською міською радою – ТОВ “Чисте Прикарпаття» – «ГРІНКО». Свого роду «дорожня карта» (що означає «зелене світло»!) для монтування в Калуші сміттєсортувальної лінії + додаткове встановлення сміттєсортувальних баків нового покоління для роздільного збору сміття в місті та передмісті + участь в тендері на вивіз сміття на полігон.
Такий об’єм неможливо зробити самому, тому настав МОМЕНТ ДЛЯ ПОДЯКИ ?
Мої щирі слова подяки, висловлення поваги та, якщо хочете, «любові»: – дружині ІРИНІ КІЛКО та її родині (улюбленій тещі ГАННІ ВАСИЛІВНІ КІЛКО, швагру ВОЛОДИМИРУ КІЛКО та його дружині ОЛЬЗІ, 90-річній бабці АНАСТАСІЇ ОНУФРІЄВНІ ВОЛОШИНОВИЧ), Моїм БАТЬКАМ та всім, хто був та залишається зі мною. За сприйняття мене таким, який я є … !
Особливо хочу відмітити та подякувати моїй команді зі спортивно-оздоровчого комплексу «АКВАТОРІЯ»! Дійсно «Гордість міста Калуша»! «АКВАТОРІЯ – ТВОГО КОМФОРТУ ТА ЗДОРОВ‘Я ТЕРИТОРІЯ»!
Окремі слова великої